Trädgårdsgatan 48 G

Trädgårdsgatan 48 G

Slutpris

1 030 000 kr


Centrum— Falköping

Trädgårdsgatan 48 G


Slutpris
1 030 000 kr

Centrum— Falköping

Centralt belägen bostadsrätt om 88 kvm

Nu finns möjligheten att förvärva en trevlig och ljus bostadsrätt om 88 kvm centralt belägen på Trädgårdsgatan 48 G.

Via egen ingång i markplan nås denna bostadsrätt på andra våning. Ett hem som löpande har renoverats med bland annat nyare ytskikt, innerdörrar (2018), skjutdörrsgarderober (2014) och dessutom en bra planlösning. Det stilrena köket från IKEA (2011) med trevlig matplats som erbjuder utsikt mot den lummiga innergården. Perfekt för dig som vill ha kolla på barnen när de leker på lekplatsen medans du ordnar med köksbestyr. Hemmet utgörs idag av 3 rum och kök men har i originalutförande utgjorts av 4 rum och kök. Detta kan med enkla medel återställas om så önskas. I bostadsrätten finns helkaklad toalett/dusch med egen tvättmaskin samt en gästtoalett. Via vardagsrummet nås inglasad balkong med infravärme och i anslutning till entrén finns ett härligt trädäck i söderläge.

I bostadsrättsföreningen finns samlingslokal, gym, tvättstuga, cykelförråd och källarförråd för medlemmarna att nyttja. Ett garage följer med varje bostadsrätt och fri parkering på föreningens parkeringsplats. Efter en kort promenad nås såväl Stora Torget med shopping och restaurangutbud som Ållerbergs handelscentrum med matvarubutik, bygghandel med mera.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
88 kvm
Avgift
5 413 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2020-06-30

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på trädgårdsgatan såldes av oss 2020-06-30. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på trädgårdsgatan.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, ansvarig mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Ansvarig mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.