Trinnöjegatan 10

Trinnöjegatan 10

Slutpris

500 000 kr


Fredriksberg— Falköping

Trinnöjegatan 10


Slutpris
500 000 kr

Fredriksberg— Falköping

Trivsam tvåa med bra läge

En färdigrenoverad lägenhet med smakfulla val och en genomtänkt planlösning kan kännas sällsynt bland de renoveringsobjekt som ständigt tycks finnas till salu. På Trinnöjegatan 10 finns denna stilsäkra tvåa med genomgående laminatgolv, ljusa väggar och ett härligt ljusinsläpp från två väderstreck! Köket som går i vitt med rostfria vitvaror har ett stilrent kakel ovan arbetsbänk och är utrustat med diskmaskin. Vardagsrummet har plats för såväl soffa som matsalsbord och har utgång till balkong. I hallen finns spottar i tak och sovrummet har tillgång till klädkammare. Även toalett/dusch är smakfullt renoverad i neutrala toner och vikbara duschväggar.

Bostadsrätten är mycket trivsamt belägen intill Grönelundsparken och bara ett par minuters promenad från resecentrum och Rantens centrum med bl.a. restauranger, matvarubutik och konditori. I närheten finns även Ållebergsgymnasiet och Oden sportcenter. Välskött HSB-förening där månadsavgiften inkluderar, förutom värme och vatten, även tv och bredband.
Välkommen på visning!


Boarea
56 kvm
Avgift
3 837 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-09-03

Mäklarhuset Falköping

Denna lägenhet på trinnöjegatan såldes av oss 2019-09-03. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på trinnöjegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.