Trinnöjegatan 12 / Ranten / Falköping

Välplanerad tvåa med mycket ljusinsläpp

Slutpris
280 000 kr
Boarea
55,5 kvm
Avgift
3 803 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-03-15
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på trinnöjegatan såldes av oss 2019-03-15. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på trinnöjegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ranten är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

När du kliver över tröskeln till denna tvårummare om 55,5 kvadratmeter möts du av en ljus och välplanerad lägenhet med härlig rymd och fönster åt flera väderstreck. Bostaden erbjuder bl.a. ett fräscht kök med generösa arbetsytor och plats för matbord, rymligt vardagsrum med balkong som vetter mot Grönelundsparken och helkaklad toalett/dusch i neutrala färger som renoverades 2008. Goda förvaringslösningar i lägenheten samt i tillhörande vinds- och källarförråd.

Välskött HSB-förening där månadsavgiften inkluderar, förutom värme och vatten, även tv och bredband. Här bor du med närhet till bl.a. resecentrum, matbutiker, centrum, restauranger och Oden sportcenter.

Välkommen på visning av denna trevliga tvåa!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration