Trinnöjegatan 27 C / Ranten / Falköping

Trivsam tvåa med balkong på första våning

Slutpris
300 000 kr
Boarea
56,5 kvm
Avgift
4 071 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-03-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på trinnöjegatan såldes av oss 2019-03-25. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på trinnöjegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Ranten är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På första våning på Trinnöjegatan 27 C hittar du nu denna tvåa – en trivsam och välplanerad lägenhet med balkong i västerläge och stort kök med mycket ljusinsläpp. Här välkomnas vi av en inbjudande och funktionell hall, och lite längre in finner vi ett rymligt och ljust kök med plats för stort matbord. Vidare finns här ett trivsamt vardagsrum med utgång till ostörd balkong i västerläge. Lägenheten inrymmer även ett nytapetserat sovrum med garderobsförvaring och en toalett/dusch. Genomgående välbevarade ytskikt som lägger en god grund för den köpare som vill sätta sin egen prägel med små medel!

HSB Brf Hjorten är en trevlig förening med en härlig gemenskap. Till lägenheten hör både ett rymligt vindsförråd samt ett mindre källarförråd. Läget vid Ranten innebär många fördelar, här bor du exempelvis nära resecentrum, mataffär och restauranger. Det är även nära för att ansluta sig till Hälsoslingan som går runt Falköping.

Välkommen med er anmälan till visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration