Vättnevägen 3 / Tåstorp / Falköping

Välskött villa med ett enastående läge

Slutpris
2 250 000 kr
Boarea/biarea
86/86 kvm
Driftkostnad
35 700 kr/år
Totalareal
608 kvm
Rum
4 rum (2 sovrum)
Såld
2019-05-22
Bostaden är såld!

Denna villa på Vättnevägen såldes av oss 2019-05-22. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på Vättnevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tåstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vättnevägen 3 är hemmet där Ni kan flytta rätt in och bara njuta av villalivet, här är de stora renoveringarna redan gjorda.

Efter en omfattad renovering känns denna villa, i området Tåstorp, nästintill som ny fast med den äldre charmen i ett traditionellt villaområde.
Med en ny öppen planlösningen har bostaden nu en ljus och härlig rymd som löper genom hela villan. Hela entréplanet är försedd med golvvärme, i hallen finns stilsäkert klinkergolv och genomgående i övriga rum finns exklusiv enstavsparkett. Det smakfulla köket från Epoq installerades 2017 och har gott om arbetsytor, en stor och praktisk köksö delar av köket från vardagsrummet som är försedd med eldstad och stora skjutdörrar till ett generöst och helt nybyggt trädäck. I entréplan finns även två sovrum med garderobsförvaring samt helkaklad toalett/dusch. Hela källarplanet har försetts med klinkergolv och är praktisk och ljus. Här finns tvättstuga, toalett/dusch, kontor/gästrum, förråd samt garage med plats för 1 bil. Sedan 2009 sker uppvärmning via fjärrvärme och fastigheten är ansluten till fibernät.

Området Tåstorp är ett familjevänligt område med närhet till förskola och skola. Med en kort promenad tar ni Er till såväl vackra grönområden som till matvarubutik, kommunikationer och idrottsanläggningar.
Fastigheten kommer i samband med försäljningen att vara förbesiktigad och dolda felförsäkrad då säljaren har tecknat produkten Skyddat Köp.

Vi ses på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration