Vilhelmsrogatan 89 / Vilhelmsro / Falköping

Villa i bostadsrättsform

Slutpris
1 150 000 kr
Boarea
123 kvm
Avgift
7 470 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-06-13
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på vilhelmsrogatan såldes av oss 2019-06-13. Se alla våra försäljningar i Falköping samt även på vilhelmsrogatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vilhelmsro är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ända sedan området Vilhelmsro växte fram har många drömt om att bo just där. Nu kan ni bli ägare av en bostadsrätt just i detta område, dessutom är det en fristående villa med egen trädgård.
Detta är en trevlig bostad i två plan med tre sovrum som är väl underhållen med genomgående parkettgolv och ljus färgsättning. Köket från Noblessa är endast ca 10 år och inbyggnadsungnen, micron och diskmaskinen som installerades 2019 har aldrig använts. Köksbänken i rostfritt stål är både praktisk och stilig och den stora köksön ger ytterligare arbetsyta samtidigt som den fungerar som barbord. Vardagsrummet är byggt i vinkel och kan med enkelhet delas av för att skapa ytterligare ett rum. Men här är nog ändå takhöjden det mest iögonfallande. Del av vardagsrummet har öppet till nock och stora fönsterpartier som låter ljuset flöda. Här finns även skön golvvärme
Till bostadsrätten hör egen trädgård och ett härligt, delvis överbyggt trädäck där ni kan njuta av sommarens ljuva kvällar. Bilen parkerar ni i den vidbyggda carporten.

Vilhelmsro ligger alldeles i närheten av Stora Torget där staden erbjuder både butiker och restauranger. En kort promenad från bostaden finns lekplats och även Vindängens skolan. I närheten har ni även Ållebergs handelscentrum med matvarubutik, bygghandel, veterinär m.m.
Här bor ni i bostadsrätt med en känsla av att bo i egen villa. Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.