Kungsgatan 24 / Floby / Falköping

Smakfullt renoverad villa redo för inflytt

Slutpris
820 000 kr
Boarea
97 kvm
Driftkostnad
35 426 kr/år
Totalareal
1 069 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-05-31
Bostaden är såld!

Denna villa på kungsgatan såldes av oss 2019-05-31. Se alla våra försäljningar i Floby samt även på kungsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Floby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Mitt i Floby med skola och förskola runt knuten ligger Kungsgatan 24, en tidlöst renoverad villa i två plan med källare. Bostaden har under de senaste åren genomgått en totalrenovering, bl.a. har nya fönster och nytt värmesystem installerats, planlösningen har öppnats upp och genomgående är det nya ytskikt. I entréplan välkomnas man redan i dörren av ett ljust första intryck och golvvärme under fötterna. Vidare in är det öppen planlösning med genomgående parkettgolv som i kombination med fönstren åt samtliga väderstreck skapar en fantastisk rymd. Det grå köket går i en modern, lantlig stil och det intilliggande vardagsrummet med matplats gör detta till en naturlig plats för socialt umgänge. I ovanplan finns två rejäla sovrum och en möblerbar hall med utgång till balkong! Villan inrymmer dels en toalett med tvättmaskin i entréplan samt en toalett/dusch i ovanplan, även dessa har nyligen smakfullt renoverats.

Invid huset finns ett garage med förråd och på den stora gräsmattan, bland trädgårdens bärbuskar och fruktträd, finns det plats för barnfötter eller djurtassar att springa av sig! Eller är det kanske läge att spela en omgång kubb i goda vänners lag? Fastigheten värms med en luft/vattenvärmepump, en effektiv uppvärmning som håller nere driftskostnaderna. Fastigheten är även ansluten till fiber!

I Floby finns bl.a. förskola, skola, mataffär, fotbollsplaner och ett utomhusbad. Med tåg är det enkelt att ta sig till exempelvis Falköping, Skövde eller Göteborg. Fastigheten kommer vid försäljning vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat Skyddat Köp.
Välkommen på visning för att uppleva bostaden härliga rymd på plats!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration