Kungsgatan 24

Kungsgatan 24

Slutpris

820 000 kr


Floby— Falköping

Kungsgatan 24


Slutpris
820 000 kr

Floby— Falköping

Smakfullt renoverad villa redo för inflytt

Mitt i Floby med skola och förskola runt knuten ligger Kungsgatan 24, en tidlöst renoverad villa i två plan med källare. Bostaden har under de senaste åren genomgått en totalrenovering, bl.a. har nya fönster och nytt värmesystem installerats, planlösningen har öppnats upp och genomgående är det nya ytskikt. I entréplan välkomnas man redan i dörren av ett ljust första intryck och golvvärme under fötterna. Vidare in är det öppen planlösning med genomgående parkettgolv som i kombination med fönstren åt samtliga väderstreck skapar en fantastisk rymd. Det grå köket går i en modern, lantlig stil och det intilliggande vardagsrummet med matplats gör detta till en naturlig plats för socialt umgänge. I ovanplan finns två rejäla sovrum och en möblerbar hall med utgång till balkong! Villan inrymmer dels en toalett med tvättmaskin i entréplan samt en toalett/dusch i ovanplan, även dessa har nyligen smakfullt renoverats.

Invid huset finns ett garage med förråd och på den stora gräsmattan, bland trädgårdens bärbuskar och fruktträd, finns det plats för barnfötter eller djurtassar att springa av sig! Eller är det kanske läge att spela en omgång kubb i goda vänners lag? Fastigheten värms med en luft/vattenvärmepump, en effektiv uppvärmning som håller nere driftskostnaderna. Fastigheten är även ansluten till fiber!

I Floby finns bl.a. förskola, skola, mataffär, fotbollsplaner och ett utomhusbad. Med tåg är det enkelt att ta sig till exempelvis Falköping, Skövde eller Göteborg. Fastigheten kommer vid försäljning vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat Skyddat Köp.
Välkommen på visning för att uppleva bostaden härliga rymd på plats!


Boarea
97 kvm
Driftkostnad
35 426 kr/år
Tomtarea
1 069 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-05-31

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på kungsgatan såldes av oss 2019-05-31. Se alla våra försäljningar i Floby samt även på kungsgatan.

Boka värdering
Linus Ingelsbo, assisterande mäklare i Falköping

Linus Ingelsbo

Assisterande mäklare

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.