Gamla kyrkvägen 23 / Floda -Ljunghögen / Floda / Lerum

Stor villa med många sovrum

Slutpris
4 100 000 kr
Boarea
275 kvm
Driftkostnad
37 800 kr/år
Tomtarea
1 710 kvm
Rum
8 rum (4-6 sovrum)
Såld
2017-02-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Gamla Kyrkvägen såldes av oss 2017-02-20. Se alla våra försäljningar i Floda samt även på Gamla Kyrkvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Floda -Ljunghögen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Här kommer man till en friliggande 1,5 plansvilla med inredd vind, boarean är ca 275 kvm fördelat på 8 rum och kök varav idag 4 sovrum. Rymliga och väl tilltagna ytor är det som utmärker nedre plan där sällskapsutrymmen erbjuds i såväl kök, matsal och vardagsrummet med den öppna spisen. Här nere finns också de praktiska utrymmena såsom badrum med kar, tvättstugan och pannrummet. Man komma ut till trädgården genom både vardagsrummet, matrummet och tvättstugan.

På övre plan kommer man direkt i anslutning till trappan upp till allrummet och det stora sovrummet, man har utgång till balkongen från båda dessa rummen. I andra änden så har man tre sovrum i fil, varav två är lite större. Badrummet är helkaklat med både dusch och badkar. Från övre plan når man via trappa till den inredda vinden, perfekt som tonårsrum eller hobbyrum.

Stor härlig trädgårdstomt om 1 700 kvm som omsluter huset, här finns planteringar och en stor härlig gräsmatta för lek och bus. I anslutning till huset finns en stor träaltan där en del är väderskyddad med tak och markis. Vidbyggt med huset ligger ett stort garage för 1 bil och även utrymme för snickarboden.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration