Gamla kyrkvägen 23

Gamla kyrkvägen 23

Slutpris

4 100 000 kr


Floda -Ljunghögen— Floda— Lerum

Gamla kyrkvägen 23


Slutpris
4 100 000 kr

Floda -Ljunghögen— Floda— Lerum

Stor villa med många sovrum

Här kommer man till en friliggande 1,5 plansvilla med inredd vind, boarean är ca 275 kvm fördelat på 8 rum och kök varav idag 4 sovrum. Rymliga och väl tilltagna ytor är det som utmärker nedre plan där sällskapsutrymmen erbjuds i såväl kök, matsal och vardagsrummet med den öppna spisen. Här nere finns också de praktiska utrymmena såsom badrum med kar, tvättstugan och pannrummet. Man komma ut till trädgården genom både vardagsrummet, matrummet och tvättstugan.

På övre plan kommer man direkt i anslutning till trappan upp till allrummet och det stora sovrummet, man har utgång till balkongen från båda dessa rummen. I andra änden så har man tre sovrum i fil, varav två är lite större. Badrummet är helkaklat med både dusch och badkar. Från övre plan når man via trappa till den inredda vinden, perfekt som tonårsrum eller hobbyrum.

Stor härlig trädgårdstomt om 1 700 kvm som omsluter huset, här finns planteringar och en stor härlig gräsmatta för lek och bus. I anslutning till huset finns en stor träaltan där en del är väderskyddad med tak och markis. Vidbyggt med huset ligger ett stort garage för 1 bil och även utrymme för snickarboden.


Boarea
275 kvm
Driftkostnad
37 800 kr/år
Tomtarea
1 710 kvm
Rum
8 rum (4-6 sovrum)
Såld
2017-02-20

Mäklarhuset Lerum

Denna villa på gamla kyrkvägen såldes av oss 2017-02-20. Se alla våra försäljningar i Floda samt även på gamla kyrkvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.