Hjortronvägen 6

Hjortronvägen 6

Slutpris

5 150 000 kr


Uddared— Floda— Lerum

Hjortronvägen 6


Slutpris
5 150 000 kr

Uddared— Floda— Lerum

Rymlig och trivsam1,5 plansvilla med sluttningsvåning i barnvänliga Floda-Uddared

Floda-Uddared är beläget ca 3 mil från centrala Göteborg med bra kommunikationer både med bil och allmänna färdmedel. Det är gång och cykelavstånd till det mesta som Floda kan erbjuda, förskolor och skolor ligger inom bekväma gångavstånd. Uddared är beläget på en höjd strax utanför centrala Floda och är frukten av en arkitekt tävling i slutet på 60-talet. Området ligger med naturen som granne och när vädret tillåter så finns det badmöjligheter i den närbelägna sjön Sävelången och i närområdet finns andra fina badsjöar som t ex Uspen, Lensjön och Torskabotten. För familjen med idrottsintresse finns det motionsslingor och gym och idrottshall. Floda Centrum bjuder på livsmedelsaffär, apotek, restauranger, vårdcentral samt några små butiker. Mer om området hittar ni på våra faktasidor och länkarna där.

Huset ligger på en hörntomt med ett riktig bra läge i området. Ett perfekt boende för barnfamiljen med generösa ytor för gemenskap, 4-5 sovrum och en barnvänlig utemiljö.

Entréplan
Man kommer in i den utbyggda entrén som är ljus i färgsättningen och därefter ligger innerhallen med trappor till både övre plan och soutterängvåning samt gästtoalett. Till vänster i hallen ligger det ljusa trivsamma köket med matplats .Stort ljusinsläpp gör att man får en bra känsla av rymd. Intill köket ligger grovköket. Matplatsen i köket är väl tilltagen och man kan sitta 4-6 personer utan att det blir trångt. Vardagsrummet är avlångt till formen och bjuder på plats för den stora mysiga soffgruppen och övrigt möblemang. Från vardagsrummet når man den stora balkongen som ligger mot öster, med ett fritt och insynsskyddat läge.

Övre plan
Man kommer upp i familjens sällskapsrum med fönster upp till nock och högt i tak - här finns det plats för ytterligare en soffgrupp och andra möbler. På andra sidan om trappan ligger två lika stora sovrum med garderober och fönster mot väster. Sovrummen är ljusa och möblerbara med större enkelsängar samt arbetshörn.

Soutterängvåning
Hall med ljus färgsättning och här når man alla rummen på detta plan. Det finns två väl tilltagna sovrum, varav ett är lite större och har garderober, båda rummen har plats för dubbelsängar och arbetshörn. Mellan rummen ligger ett kontor som kan användas som ett litet gästrum. Från det största sovrummet kommer man ut till det väderskyddade trädäcket, uteplatsen och trädgården i öster. Badrum med wc, dusch, och handfat. Allrummet idag förråd och härifrån når man tvättstugan. Det finns också en entré utifrån till sutterängvåningen med ett litet förråd eller hobbyrum.


Boarea/biarea
174/37 kvm
Tomtarea
565 kvm
Rum
74 rum (4-5 sovrum)
Såld
2021-05-25

Mäklarhuset Lerum

Denna villa på Hjortronvägen såldes av oss 2021-05-25. Se alla våra försäljningar i Floda samt även på Hjortronvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.