Nya Nordåsvägen 290 / Floda - Nordåsen / Floda / LERUM

Mysig 1-plans 3:a med naturen som granne

Slutpris
2 050 000 kr
Boarea/biarea
74/3 kvm
Avgift
4 750 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2017-09-27
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nya Nordåsvägen såldes av oss 2017-09-27. Se alla våra försäljningar i Floda samt även på Nya Nordåsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Floda - Nordåsen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna mysiga 1-plans 3:a med naturen som granne! Här finner du ett rymligt kök med matplats, 2 bra sovrum samt ett litet gästrum, stort vardagsrum med utgång till trädgård och uteplats samt badrum och tvättstuga. I månadsavgiften ingår garage i länga samt att man får låna festlokal med sovrum, bastu och dusch.

Här bor man i ett familjevänligt naturnära område med närhet till torget med matbutiker, fiskbil, restauranger, skola, förskola samt kommunikationer. Här finns gott om promenadstråk och grönområden samt möjlighet till bad i Sävelången. Lagom pendlingsavstånd till både Göteborg och Alingsås vare sig man kör bil eller åker pendeltåg.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration