Alberts väg 507 / Bäsingebo / Frändefors / Vänersborg

Endast 150 m från bad vid Vänern och tillgång till nybyggd brygga!

Slutpris
2 330 000 kr
Boarea
76 kvm
Driftkostnad
11 835 kr/år
Tomtarea
1 943 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-08-14
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Alberts Väg såldes av oss 2017-08-14. Se alla våra försäljningar i Frändefors samt även på Alberts Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bäsingebo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På härligt tomt om hela 1 943 m², ligger detta enplanshus som omges av uteplatser om totalt ca 100 m², för solmöjligheter hela dagen (delvis fria från insyn).
Huset har en genomtänkt planlösning med kök och vardagsrum i bra storlek, tre sovrum, samt wc/duschrum. I vardagsrummet finns en öppen spis och här är det dubbeldörrar till uteplats/trädgård. Även kök och stora sovrummet har separata utgångar.
Fiber finns indraget och här är det kommunalt VA. Gällande detaljplan medger generösa möjligheter för ny- och tillbyggnad.

Ägarna säljer gärna inklusive möbler.

Endast ca 2 km från huset (via cykel/gångväg) ligger populära bad- och campingplatsen Ursand. Där finns en stor härlig sandstrand och långgrunt vatten. Nybyggt poolområde med vattenrutschbanor och barnpool för de allra minsta, restaurang m.m. Här arrangeras även trubaduraftnar m.m.

För den aktive finns i närområdet gott om stigar och motionsspår - passande både för promenader, löpning och cykling.
Det är också nära in till Vänersborg centrum - med bil är man inne på ca 10 minuter.

Välkommen att boka visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration