Vädursgatan 1

Vädursgatan 1

Slutpris

2 300 000 kr


Nya Gårda— Göteborg

Vädursgatan 1


Slutpris
2 300 000 kr

Nya Gårda— Göteborg

Unik nybyggd lägenhet i centrala Gårda!

Unik nybyggd lägenhet 2015 med 1800-talscharm i centrala Gårda!

Välkommen till Vädursgatan 1! Här ges möjlighet att förvärva en ljus och trevlig 1:a om 25 kvm med ett av Gårdas bästa lägen och mycket låg avgift. Detta charmiga trähus uppfördes i slutet av 1800-talet och ni finner denna bostad på första våningen. Gångavstånd till Liseberg, Korsvägen, Ullevi, Avenyn och Centralstationen.

Njut av en ljus nybyggd lägenhet med genomgående ekparkett, smakfulla materialval och öppen planlösning. Bra förvaringsmöjligheter i det separata förrådet/garderoben i hallen.

Köket är stilrent och praktiskt utformat med goda förvaringsmöjligheter och bänkar. Ljus köksinredning från Marbodal och kyl/frys från Siemens.
Den öppna planlösningen ger gott om plats för matplats, soffa och säng. Allrummet har ett härligt ljusinsläpp från två stora fönster.
Badrummet är rymligt och fräscht med ljusa helkaklade väggar och duschhörna.

På Vädursgatan kan ni verkligen njuta av Göteborgs puls, men ändå bo i ett lugnt område. På nära håll finner ni nöjen så som Filmstaden Bergakungen, Ullevi, Scandinavium, Liseberg, Universeum samt Världskulturmuseet. Avenyn med sitt stora shopping- och nöjesutbud liksom Centralstationen ligger på promenadavstånd. Välsorterade ICA Focus, gym, simhall och mycket mer finns inom en kort radie.


Boarea
25 kvm
Avgift
1 595 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2017-07-21

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.