Rörstrandsgatan 7C

Rörstrandsgatan 7C

Slutpris

2 180 000 kr


Brämaregården— Gothenburg— Göteborg

Rörstrandsgatan 7C


Slutpris
2 180 000 kr

Brämaregården— Gothenburg— Göteborg

Rörstrandsgatan 7C - Brämaregården

I charmiga Brämaregården har vi nu nöjet att erbjuda dig en kvadratsmart och stilfullt renoverad tvåa. Balkong mot vattnet och låg avgift i familjär förening med god ekonomi. Belägen bara 5 min ifrån Brunnsparken, bor du otroligt centralt med några minuters gångavstånd till Hjalmar Brantingsplatsen och Backaplan. Ramberget ligger på bekvämt avstånd, så här har du närhet till både natur, kommunikationer och social service så som trevliga restauranger likt; Ölstugan tullen, Barley's Food Factory, Tildas Krog mfl.

Lägenheten har en perfekt planlösning, generös takhöjd i hela lägenheten med splitter nytt kök och vackert kakel samt helt nya vitvaror. Vardagsrum och balkong med läge mot operan/vattnet och centrala Göteborg (Med viss vattenutsikt). Två rum och kök med rymlig hall samt fräscht badrum nyrenoverat 2013 (med el-och våtrumscertifikat). Sovrummet väl tilltaget och lugnt beläget in mot gården.

Välkommen på visning!


Boarea
50 kvm
Avgift
2 966 kr/mån
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-03-20

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.