Sök Meny
Såld

Göteborg - Vasastaden / Aschebergsgatan 7

Anonymt & tyst läge i hjärtat av Vasastaden!

Välkommen till ett synnerligen vackert hus anno 1888 mitt i hjärtat av Vasastaden och några stenkast till Avenyn. Här finner du en sober våning om två rum och kök med välbevarad sekelskiftescharm. I lägenheten återfinns vackra fönsternischer, takrosetter och en kakelugn i tidstypisk tappning med vingslag från sent 1800-tal. En juvel mitt i stan perfekt för för dig som jobbar hemifrån, studerar eller helt enkelt vill ha ett centralt boende där du inte är beroende av bil eller kollektivtrafik. Lägenheten har ett för Vasastaden unikt, lugnt och tyst gårdsläge samt ligger en halv trappa upp från innergården. Under våren, sommaren och hösten är gården härligt grönskande och utanför lägenheten finns en uteplats med sol under dagen!

Välkommen på visning till en lägenhet som tål att synas och erbjuder allt man kan önska sig i konceptet innerstadslivsstil.

Sponsrade länkar
Göteborg / Vasastaden
Aschebergsgatan 7
Utgångspris: 3 495 000 kr
Boarea: 59 kvm
Avgift: 3 240 kr/mån
Driftkostnad: 397 kr/mån
Rum: 2 rum (1 sovrum)
Våning: 1 av 5 (Hiss finns ej)
Såld: 2017-07-05
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Göteborg / Aschebergsgatan