Bangatan 8B / Masthugget / Göteborg

En ljus hörnlägenhet med utsikt på Bangatan

Slutpris
2 740 000 kr
Referensnummer
162 148
Boarea
78 kvm
Avgift
3 989 kr/mån
Driftkostnad
350 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Såld
2014-02-26
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bangatan 8B såldes av oss 2014-02-26. Se alla våra försäljningar i Göteborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Masthugget är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna ljusa hörnlägenhet med öppen planlösning överst i huset med stora fönsterpartier i två vädersträck.

En fräsch 3:a på 78 kvm med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett större och ett mindre sovrum samt rejält badrum med tvättmaskin och torktumlare samt klädkammare.
Huset färdigställdes 1997-1998. Mycket centralt och ändå lugnt läge precis vid Stigbergstorget med Hemköp som granne. I övrigt närhet till bra kommunikationer, restauranger, caféer och affärer samt promenadavstånd till Slottsskogen. Grönskande och lugn innergård med flera gemensamma uteplatser för grillning och umgänge, snickeriverkstad, övernattningslägenhet, lekplats och grill. Möjlighet till garageplats i huset via separat kö.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.