Batterigatan 6A

Batterigatan 6A

Slutpris

2 400 000 kr


Gamlestaden— Göteborg

Batterigatan 6A


Slutpris
2 400 000 kr

Gamlestaden— Göteborg

Nyproducerad större altan mot sydväst

Med riktig radhuskänsla har du denna ljusa hörnlägenhet med fönster i två väderstreck i expansiva Gamlestaden. Bostaden har en stor nyproducerad uteplats (klar innan midsommar) i sydvästläge dvs sol från lunch till kväll mot föreningens grönskande trädgård. Närhet till all service du kan tänkas behöva. Föreningen har även satsat på att bygga upp en gemensam matplats i trädgården med pergola, utekök mm. Inomhus finns bastu, gym, övernattningsrum mm. 2012 renoverades badrummet och då fick även köket en större uppgradering. Hela lägenheten håller en modern och fräsch standard.

Här bor du nära goda kommunikationer, vill du inte utnyttja cykelvägen till city kan du med spårvagnen ta dig till centrala Göteborg på endast 7 minuter. I närområdet finns flera vandringsleder och sportanläggningar. Denna stadsdel grundades redan 1473, vilket betyder att Gamlestaden är äldre än det som idag ses som centrala Göteborg. Gamlestaden befinner sig nu i en väldigt expansiv fas då stadsdelens potential att vara en knutpunkt mellan nordöstra Göteborg och innerstan tas nu tillvara på när området växer. Inom en snar framtid kommer Gamlestaden vara en naturlig mötesplats där det gamla har blandats med det nya.


Boarea
54 kvm
Avgift
3 319 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2020-04-29

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.