Falkenbergsgatan 11C

Falkenbergsgatan 11C

Slutpris

2 600 000 kr


Fredriksdal— Göteborg

Falkenbergsgatan 11C


Slutpris
2 600 000 kr

Fredriksdal— Göteborg

Attraktiv och smart tvåa!

En fantastiskt smart planerad tvåa med gavelläge och balkong mot den lugna och mysiga parken med äldre träd och buskar som blommar fint under våren och sommaren. På Falkenbergsgatan 11 C bor du med närhet till Göteborg centrum, Liseberg och Chalmers i en trygg och stabil Riksbyggenförening med god ekonomi och flertalet gemensamhetslokaler att nyttja såsom gästlägenhet, fritidslokal och bastu. Här erbjuds genomgående vita väggar och ett kök som renoverades 2013. Badrummet är delvis renoverat 2016 och i hall och vardagsrum ligger ett fint parkettgolv. Lägenheten har gott om förvaring tack vare klädkammaren i hallen och de inbyggda garderoberna i sovrummet. I trivsamma Fredriksdal finns både mysiga promenadvägar, gym, affärer och god kommunikation med både spårvagn och buss.

Välkommen att boka tid för visning!


Boarea
52.4 kvm
Avgift
3 164 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-03-03

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.