Gamla Björlandavägen 155 / Göteborg

Stor rymlig villa med renoveringsbehov!

Slutpris
3 550 000 kr
Boarea
ca 151 kvm
Totalareal
754 kvm
Såld
2019-05-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Gamla Björlandavägen såldes av oss 2019-05-18. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Gamla Björlandavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gamla Björlandavägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta rymliga hus med mycket trevlig planlösning. Huset är i genomgående behov av renovering och därför möjligheten att sätta sin egen prägel på. Kök och stort ljust vardagsrum med utgång till härlig balkong. Flera bra sovrum samt två badrum och bastu. Fin trädgårdstomt med ett extra litet förrådshus med bra förvaringsmöjligheter. Garage med plats för en bil samt plats för ytterligare en bil på uppfarten. Här bor man i lugnt villakvarter med närhet till Slättadamms fina naturområde. Bra kommunikationer in till stan och närhet till service och skolor.
Välkommen att boka in er på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration