Gulsparvsgatan 69B / Örgryte / Göteborg

Rymligt radhus med stor altan i västerläge och nära natur och nöje!

Slutpris
6 800 000 kr
Boarea/biarea
198/36 kvm
Tomtarea
243,7 kvm
Rum
9 rum (6 sovrum)
Såld
2018-04-09
Bostaden är såld!

Denna radhus på Gulsparvsgatan såldes av oss 2018-04-09. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Gulsparvsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Örgryte är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stora utrymmen, gedigna ekgolv och varsamt renoverade ytor med vackra bevarade detaljer från tidigt 50-tal är det första ni ser när ni kliver in i entrén på Gulsparvsgatan 69B! Här erbjuds ett charmigt radhus med villakänsla bestående av nio rum varav sex sovrum fördelat på tre våningar. Ett perfekt hem för hela familjen med många möjligheter till såväl mysiga hemmakvällar framför brasan, middagar och umgänge i matsalen, kaffe på balkongen eller sena kvällar på den rymliga altanen i västerläge där solen skiner under hela eftermiddagen. Det finns utrymmen för alla tillfällen och det ultimata läget förenklar vardagen.

Med Göteborgs största naturområde Delsjön på ena sidan och centrala Göteborg på andra bor ni här i ett av Göteborgs mest centrala villaområden. Området Skår som domineras av villor och radhus i funkis-stil beskrivs av Skårborna själva som en idyll med närhet till både skog och sjö, friluftsliv och aktiviteter men också till city, Liseberg och storstadslivet. En lugn, trygg och attraktiv omgivning som gör denna bostad till ett hem att trivas i för hela familjen!

Välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration