Kamgatan 11E / Utby / Göteborg

Slutpris
3 875 000 kr
Boarea/biarea
79/38 kvm
Driftkostnad
37 400 kr/år
Totalareal
339,3000 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2018-10-07
Bostaden är såld!

Denna radhus på Kamgatan såldes av oss 2018-10-07. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Kamgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Utby är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu ges chansen att förvärva ett välbevarat radhus i två plan plus källare, med nytt tak, gavelläge samt intilliggande carport!

Lummig trädgård som delvis är helt insynsskyddad - här finns bland annat flera fruktträd, bärbuskar, jordgubbar, kryddväxter och gott om blommor. Dessutom friliggande förråd/snickarbod.

Här bor du med med närhet till fin natur - skog, ängar och Utbybergen. Närmaste badsjö, Bergsjön tar du dig via 15-20 minuters promenad på en stig som slingrar sig mellan gamla vackra ekar, granar och skog med stora stenblock och branta klippväggar.
Utby är också utmärkt för den sportintresserade - här finns bland annat idrottsföreningar för den som gillar fotboll, innebandy, friidrott eller orientering.

Närheten till Göteborg uppskattas också av många. Busshållplats finns precis intill och med bussen når du Göteborgs central på ca 17-18 minuter.

Huset har en trevlig och genomtänkt planlösning. På entréplanet finns sällskapsdelar med kök och vardagsrum. På ovanplan finns två sovrum, gästtoalett, flera garderober och en rymlig hall som man kan dela av för ett extra sovrum.
Källaren erbjuder bra förvaringsmöjligheter, rymligt badrum med både badkar och dusch - där finns också tvättmaskinen.
Ett av rummen här har också nyttjats för övernattning och kontor.

Via denna länk fås mer information om området och lite historia: https://goteborg.se/wps/wcm/connect/d7fb4976-e912-4dae-bbcc-f51cac3de341/Tv%C3%A5vik_Bergsj%C3%B6n+Fj%C3%A4llbo+%C3%A4ngar.pdf?MOD=AJPERES

För att få upp bilderna i full storlek, klicka på en bild. Ställ sedan muspekaren i bilden så får ni upp bildtexten.

Varmt välkomna till visning på trevliga Kamgatan!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration