Klensmedsgatan 13

Klensmedsgatan 13

Slutpris

3 405 000 kr


Utby— Göteborg

Klensmedsgatan 13


Slutpris
3 405 000 kr

Utby— Göteborg

Rymlig villa med högt läge alldeles intill grönområdet. Garage.

Rymlig villa med högt läge och utsikt mot Fjällbo och bergen i Utby. Lugnt läge som sista hus på gatan med grönområdet som granne. Även nära till Gilleplan lekplats, som har blivit en samlingsplats för barn och unga. På vintern blir det en pulkabacke(Kalasbacken), med vall mot husen. Nära till Fjällboskolan (500m) och förskolor. Trevlig hus som behöver en del kärlek, för att bli ett fantastiskt hem igen. Mycket i original men bra läge med utsikt och natur. Vardagsrum med utgång till uteplats i väster, 2 sovrum var ett med utgång till en stor solig altan i söder. Kök med matplats eller matplats jämte trappan finns också. Badrum med duschkabin samt grovkök med tvättmaskin finns intill köket. I källarplan vid entrén finns hall, arbetsrum samt praktisk grovingång med gaspanna. Ett stort rum som har varit torkrum, kan byggas om till ett mysigt allrum, kanske med en braskamin. Före detta tvättstuga, som kan byggas om till ett badrum med bastu. Dessutom förråd och matkällare.
Utvändigt finns ett garage som behöver renoveras.


Boarea/biarea
77/72 kvm
Driftkostnad
27 762 kr/år
Tomtarea
493.6 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2015-12-04

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.