Kobergsgatan 9 / Strömmensberg / Göteborg

Genomgångstrea med inglasad balkong i lugnt område

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea
68 kvm
Avgift
3 589 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2018-12-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kobergsgatan såldes av oss 2018-12-06. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Kobergsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Strömmensberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Möjlighet till snabb inflytt!

Välkommen till denna charmiga genomgångstrea med stor inglasad balkong med fri utsikt! Belägen på populära Kobergsgatan finns denna lägenhet med stor potential. Detta är en av få lägenheter som har många originaldetaljer kvar. Perfekt för dig som gillar tidstypiska inslag eller för dig som vill sätta egen prägel på ditt boende.

Strömmensberg och Kobergsgatan är ett populärt och barnvänligt område. Här finns en stor lekplats utanför entrén som dagligen används. Det ligger även en förskola precis bredvid

Ca 150 meter från dörren finns en busshållplats där busslinje 62 passerar med jämna mellanrum. Ett stenkast bort ligger Redbergsplatsen som är en knutpunkt för flera buss- och spårvagnslinjer. Närhet till livsmedelsbutik, caféer, restauranger samt natursköna Skatås, Delsjön och Härlanda tjärn.

I en trygg förening med totalt 170 lägenheter där Ekonomi, Fastighetsförvaltning och Fastighetsskötsel sköts av Riksbyggen. Närhet till så väl livsmedel som kollektivtrafik och grönområden.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration