Kortedala Torg 6 C / Kortedala / Göteborg

Kortedala Torg - The short valley's finest apartment!

Slutpris
2 810 000 kr
Boarea
86 kvm
Avgift
5 565 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns)
Såld
2019-08-24
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kortedala Torg såldes av oss 2019-08-24. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Kortedala Torg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kortedala är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välplanerad hörnlägenhet med fönster åt tre håll som ger ett makalöst ljusinsläpp, förmodligen en av de finaste boendena i Kortedala. Mäklarhuset/Göteborg presenterar stolt denna lägenhet om fyra rum och kök belägen på våning två av tre med inglasad balkong. Avgiften ger en hint om "All Inclusive" där Fiber/bredband och TV ingår i avgiften såväl som bostadsrättstillägg. Barnvänligt område med närhet till kommunikationer, natur, skolor och service direkt runt knuten. Bostaden marknadsförs prismässigt som budstart och säljaren behöver frånträda före industrisemestern. Kontakta mäklaren för exklusiv visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration