Nordostpassagen 57 / Linnéstaden / Göteborg

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea
30 kvm
Avgift
1 940 kr/mån
Våning
3 av 6
Såld
2017-08-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nordostpassagen såldes av oss 2017-08-18. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Nordostpassagen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Linnéstaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till den perfekta studentlägenheten eller första bostaden!
Kvadratsmart 1:a med trevlig planlösning med stora fönster och fransk balkong vilket ger ett generöst ljusinsläpp. I rummet finns utrymme för soffa, säng och matbord. En praktiskt kokvrå med fönster och ett badrum med dusch samt gott om förvaring i form av garderober i hallen. Från bostaden kan du blicka mot Nordenskiöldsgatan och Linnégatans gatustråk.

Linnéstaden är en av Göteborgs populäraste stadsdelar, ett levande område som erbjuder ett stort utbud av restauranger, pubar, caféer, härligt kulturliv och mysiga affärer. Här trivs man i en stadsdel med både charm och storstadspuls. Med närheten till Handelshögskolan, Slottsskogen och Linnegatans härligt utbud av caféer och restauranger har du ett underbart område att trivas i.

Välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration