Nordostpassagen 51 / Linnéstaden / Göteborg

Slutpris
3 900 000 kr
Boarea
83 kvm
Avgift
4 284 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-10-17
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Nordostpassagen såldes av oss 2018-10-17. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Nordostpassagen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Linnéstaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Högt belägen och fint renoverad genomgångstrea med balkong i öster samt fransk balkong i väster. Nytt kök och helkaklat badrum samt fina ytskikt i form av enhetligt nyinlagt parkettgolv och vitmålade väggar och tak. Bra planlösning med stort vardagsrum där det finns plats för såväl matsalsbord som soffhörna. Två bra sovrum, stort badrum samt gäst-wc i hallen. Gott om utrymme för förvaring i rejäl skjutgarderob i entrén samt klädkammare. Här bor man i en populär förening med god ekonomi. Lugnt belägen men med närhet till Linnéstadens utbud av caféer, butiker och krogar. För rekreation finns Slottsskogen, Botaniska trädgården och Änggårdsbergen på kort promenadavstånd. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration