Norra Liden 35 / Kungshöjd/Otterhällan / Göteborg

Otterhällan - Kungshöjd

Slutpris
3 730 000 kr
Boarea
73,1 kvm
Avgift
4 329 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-02-28
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Norra Liden såldes av oss 2018-02-28. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Norra Liden

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kungshöjd/Otterhällan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till Kungshöjd/Otterhällan och denna charmiga genomgångstrea med balkong i västerläge. Lägenheten har en stor portion hemtrevnad på grund av dess optimala planlösning, trivsamma umgängesytor och goda förvaringsmöjligheter. Ljusinsläppet i det varma och generöst tilltagna köket lockar till långa frukostar i morgonsol. Ni bor lugnt och med minimal insyn på våning 3. Lägenheten präglas av hög komfort och fantastiskt ljusinsläpp med solinstrålning både för- och eftermiddag. På balkongen njuter du av solen till sen kväll under sommarhalvår.

Ni bor i en välskött förening, med en härlig innergård och i ett strategiskt läge inom vallgraven, med Kungsgatan, Esperantoplatsen och Magasinsgatan direkt nedanför. Föreningens ekonomi är stark och har låg belåningsgrad samt är mycket väl underhållen.

Här bor ni i ett lugnt område nära allt ni behöver för att skapa ett bekvämt vardagstempo. Restauranger, barer, caféer, kultur och mataffärer finns runt knuten. Mycket goda kommunikationsmöjligheter i närheten och en förskola i grannfastigheten.

En trappa ner från fastigheten ligger nya Stenpiren. Framöver kommer området att utgöra ett epicentrum för bostäder och handel, park med bad och promenadstråk samt ett levande kajstråk med caféer, restauranger och andra mysfaktorer. Detta gör läget till ett av de bästa i staden.

I allt väsentligt en perfekt lägenhet med mycket hjärta.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration