Norra Liden 35

Norra Liden 35

Slutpris

3 730 000 kr


Kungshöjd/Otterhällan— Göteborg

Norra Liden 35


Slutpris
3 730 000 kr

Kungshöjd/Otterhällan— Göteborg

Otterhällan - Kungshöjd

Välkommen till Kungshöjd/Otterhällan och denna charmiga genomgångstrea med balkong i västerläge. Lägenheten har en stor portion hemtrevnad på grund av dess optimala planlösning, trivsamma umgängesytor och goda förvaringsmöjligheter. Ljusinsläppet i det varma och generöst tilltagna köket lockar till långa frukostar i morgonsol. Ni bor lugnt och med minimal insyn på våning 3. Lägenheten präglas av hög komfort och fantastiskt ljusinsläpp med solinstrålning både för- och eftermiddag. På balkongen njuter du av solen till sen kväll under sommarhalvår.

Ni bor i en välskött förening, med en härlig innergård och i ett strategiskt läge inom vallgraven, med Kungsgatan, Esperantoplatsen och Magasinsgatan direkt nedanför. Föreningens ekonomi är stark och har låg belåningsgrad samt är mycket väl underhållen.

Här bor ni i ett lugnt område nära allt ni behöver för att skapa ett bekvämt vardagstempo. Restauranger, barer, caféer, kultur och mataffärer finns runt knuten. Mycket goda kommunikationsmöjligheter i närheten och en förskola i grannfastigheten.

En trappa ner från fastigheten ligger nya Stenpiren. Framöver kommer området att utgöra ett epicentrum för bostäder och handel, park med bad och promenadstråk samt ett levande kajstråk med caféer, restauranger och andra mysfaktorer. Detta gör läget till ett av de bästa i staden.

I allt väsentligt en perfekt lägenhet med mycket hjärta.


Boarea
73.1 kvm
Avgift
4 329 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2018-02-28

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.