Övre Hallegatan 2 / Centrala Hisingen / Göteborg

Genomgångsetta med separat kök och bevarade originaldetaljer!

Slutpris
1 605 000 kr
Boarea
33,2 kvm
Avgift
2 794 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2017-12-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Övre Hallegatan såldes av oss 2017-12-14. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Övre Hallegatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrala Hisingen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Charmigt och praktiskt hem för en eller två! Med ett ordentligt kök där ni har plats att duka upp för middagsbjudning, integrerad diskmaskin, induktionshäll, inbyggd ugn, och stilrena brunbetsade köksluckor, ett ljust vardagsrum med väggar målade i en ljusgrå nyans, högt i tak, bevarade originaldetaljer, genomgående ljust laminatgolv och en hall med goda förvaringsmöjligheter är detta en populär lägenhet i ett lugnt och expansivt område. I den totala kostnaden till föreningen ingår både bredband, el, värme, vatten och kabel-tv.

I området finns både natur, butiker och mycket god kommunikation. Från Wieselgrensplatsen tar ni er in till centrala Göteborg på under 10 minuter.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration