Övre Husargatan 17 / Linnéstaden / Göteborg

anno 1905

Slutpris
4 750 000 kr
Boarea
85 kvm
Avgift
4 634 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
3 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-01-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Övre Husargatan såldes av oss 2019-01-12. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Övre Husargatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Linnéstaden är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Påbörja det nya året med att flytta in i ett premiumläge med tre stora rok och balkong, beläget högt upp i huset (hiss finns). Hela bostaden är byggd för dig som ställer höga krav, alltifrån kök och badrum till golv, lister och väggar är modernt och håller hög standard. Två vackra dubbeldörrar mellan Master bedroom och vardagsrum har bevarats och restaurerats med varsam hand. För dig som vill bo nära Göteborgs bästa restauranger, caféer, butiker och närmare naturen kan det inte bli - här finns både Botaniska, Slottsskogen och Landalabergen ett stenkast bort. Kontakta mäklaren direkt för en privat visning eller boka in dig på ordinarie visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration