Sök Meny
Såld

Göteborg - Linnéstaden / Plantagegatan 1

Mitt i hjärtat av Linnéstaden på attraktiva Plantagegatan 1 finns denna generösa sekelskiftestvåa med lugnt gårdsläge. En takhöjd om hela 3.20 meter med trevlig planlösning och stora fönster i fil. Vacker fastighet med anno 1896 med bevarade tidstypiska inslag som stuckatur, takrosetter, fotlister och breda fönsternischer i kombination med moderna inslag.

Balkongbyggnation är planerat och bygglov finns. Möjlighet finns för framtida medlem att välja om balkong önskas mot tillägg. Möjlighet att tillföra kapitaltillskott för avgiftssänkning.

Stilrent och smakfullt kök i neutrala färger som inbjuder till matlagning, För större sällskap avnjuts middagen i vardagsrummet och i innerhallen finns även möjlighet för ett mindre matbord. Det rymliga vardagsrummet med två stora fönster ger utrymme för både soffmöblemang och matsalsbord. Möjlighet finns att delvis öppna upp mellan vardagsrum och kök. Ett väl tilltaget och generöst sovrum. Stor inredd walk-in closet som skapar gott om förvaringsmöjligheter.
Helkaklat och ljust badrum med dusch, golvvärme, spottar i taket samt ett fönster för extra ljusinsläpp och vädringsmöjligheter.

Från det lugna gårdsläget har du precis utanför porten tillgång till Linnéstadens rika och trevliga utbud av restauranger, caféer och butiker. På kort promenadavstånd nås Slottsskogen, Botaniska trädgården och hamnstråket. Vill du lämna citylivet för en stund så ligger knutpunkten Järntorget runt hörnan varifrån det går spårvagnar och bussar i alla väderstreck.

Sponsrade länkar
Göteborg / Linnéstaden
Plantagegatan 1
Slutpris: 3 875 000 kr
Boarea: 67 kvm
Avgift: 3 541 kr/mån
Driftkostnad: 410 kr/mån
Rum: 2 rum
Våning: 2 av 4
Såld: 2017-07-06
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare
  Mäklarhusets köpguide för bostadsrättsköpare

  Nu är det dags för dig att köpa bostadsrätt. Kanske är detta din första bostad i livet eller du köpt och sålt flera gånger eller ska flytta till lägenhet från ett hus?

 • Så inreder du smartast på liten yta.
  Så inreder du smartast på liten yta.

  När det kommer till små lägenheter brukar det svåraste vara hur man ska få plats med allting. Här får du tips på hur du får hemmet att kännas större!

 • Radon – en hälsofara
  Radon – en hälsofara

  För höga halter av radon är på sikt farligt att leva med – eftersom det kan ge upphov till lungcancer. Idag uppskattas runt 400 000 bostäder i Sverige ha högre radonhalter än de rikt- och gränsvärden som gäller.

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Göteborg / Plantagegatan