Rustmästaregatan 29 / Kviberg / Göteborg

Balkong i soligt läge

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea
69 kvm
Avgift
3 688 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 (Hiss finns)
Såld
2019-04-30
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Rustmästaregatan såldes av oss 2019-04-30. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Rustmästaregatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kviberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

För dig som söker bostad i expansiva Kviberg kan jag stolt presentera en av områdets största genomgångstvåor, som stod klar 2013. Trevliga attribut så som öppen planlösning, walk-in-closet och stor balkong i sydvästläge. Därutöver finns alla bekvämligheter som t.ex. tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Bredband ingår i avgiften!

Göteborg Stad har stora planer och satsar på hela östra Göteborg de närmsta åren, då framförallt Gamlestaden och Kviberg som ligger närmast centrum. Du har hållplats Bellevue precis i närheten med bl.a. linjerna 6, 7 och 11 som tar dig snabbt in till centrum. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten
Tips & inspiration