Schmidtsgatan 5 / Utbynäs / Göteborg

Rymlig byggmästarvilla på friköpt tomt.

Slutpris
6 710 000 kr
Boarea/biarea
210/40 kvm
Driftkostnad
26 150 kr/år
Tomtarea
903.2 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2018-12-13
Bostaden är såld!

Denna villa på schmidtsgatan såldes av oss 2018-12-13. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på schmidtsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Utbynäs är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Rymlig byggmästarvilla med friköpt tomt. Påkostat hus byggt 1974, nästan i original skick. Med högt läge åt väster ger en fin utsikt åt Kviberg och Göteborg. Stort vardagsrum i vinkel, härligt ljus via stora fönster. God plats för matsalsgrupp och soffgrupp. Kök med matplats och utgång till balkong i väster. 4 (5) sovrum, walk in closet samt gillestuga och arbetsrum. Garage för 2 bilar. Låg energiförbrukning med bergvärmepump. Lugnt läge i slutet av gatan. Nära skolor, flera förskolor och en bra ICA Nära. Intill finns Kvibergs Park med flera skolor, Nordic Wellnes gym, skidanläggning inomhus samt en multisportarena. Nära till busshållplats.
Välkommen att boka tid för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.