Tegnérsgatan 9 A / Lorensberg / Göteborg

Slutpris
3 142 500 kr
Referensnummer
122 140
Boarea
74 kvm
Avgift
4 151 kr/mån
Såld
2014-05-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Tegnérsgatan 9 A såldes av oss 2014-05-12. Se alla våra försäljningar i Göteborg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lorensberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna vackra stora 2:a på attraktiv adress i Lorensberg. Lägenheten är i mycket bra skick och inflyttningsklar! Genomgående ljusa väggar och parkettgolv i valnöt och vacker stavstensparkett i vardagsrum med öppen spis. En genomgångslägenhet med möblerbar passage för extra arbetshörna eller förvaringsmöbler.

Mycket bra planlösning med ett härligt vardagsrummet med öppen spis och ljusinsläpp från två väderstreck, stort charmigt kök, ett luftigt sovrum med stora garderober samt kaklat badrum med dusch, renoverat 2011.

I Lorensberg har du närheten till Avenyn, Scandinavium och allt som citylivet erbjuder som evenemang, teater, flera butiker, caféer och restauranger. Här har ni Göteborgs storstadspuls ett stenkast ifrån husknuten.
Gångavstånd till Avenyn, Scandinavium och citylivets alla aktiviteter som butiker, restauranger och even

I hjärtat av Lorensberg ligger Tegnérsgatan 9A med innestadens citykänsla i kombination med en lugn gata, perfekt läge till Avenyn med med dess stora utbud av restauranger, caféer, affärer och biografer.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.