Vädursgatan 3

Vädursgatan 3

Slutpris

2 100 000 kr


Gårda— Göteborg

Vädursgatan 3


Slutpris
2 100 000 kr

Gårda— Göteborg

Helt insynskyddat boende i centralt läge

Välkommen att ta hissen högt upp i huset och möt denna helt insynsskyddade och charmiga lägenhet. Kliv in i en kvadratsmart etta och möts av en separat hall med förvaringsmöjligheter. Det lättmöblerade allrummets stora fönsterparti har dels utsikt mot innergården men du blir även påmind om bostadens centrala läge då du bland annat kan se både Liseberg och Gothia Towers. I allrummet finns plats för både soffa, matbord och säng. Lägenhetens kök är stilrent och här finns vardagslyxen med diskmaskin.

Här i mysiga Gårda är det lätt att trivas – läget på Vädursgatan är fenomenalt! Här bor du centralt och attraktivt med Ullevi alldeles runt hörnet, Avenyn en kort promenad bort och nära caféer, restauranger och butiker. Även lummiga Trädgårdsföreningen ligger inom promenadavstånd. Det här är ett boende som klippt och skuret för studenten eller för dig som letar efter ditt första boende!

Juridisk person får köpa!

Välkommen på visning!


Boarea
28 kvm
Avgift
1 683 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
5 av 7 (Hiss finns)
Såld
2019-10-09

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.