Viktoriagatan 34

Viktoriagatan 34

Slutpris

4 800 000 kr


Vasastaden— Göteborg

Viktoriagatan 34


Slutpris
4 800 000 kr

Vasastaden— Göteborg

Perfekt 3a i Vasastaden!

I charmiga Vasastaden hittar du denna fina genomgångslägenhet. Här har du chansen att köpa ett välplanerat hem med en rymlig balkong med många soltimmar i ett härligt söderläge. Denna bostad är i ett fint skick med sina vackra parkettgolv från 2017, ett delvis renoverat kök tillsammans med moderna vitvaror. Lägenhetens två rymliga sovrum har en fin utsikt över Vasastaden och den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum gör bostaden ljus och bjuder in till gemenskap.

BRF Askungen 1 är en trevlig förening tillhandahåller bland annat en övernattningslägenhet och Göteborgs kanske mysigaste innergård. Här finns boulebana, en lekplats för barnen, utegrill och utemöbler.

Här i Vasastaden är det lätt att trivas, här bor du mycket centralt med Vasaparken alldeles runt hörnet, närhet till Slottsskogen och både restauranger, matbutiker och kommunikationer nära till hands. Det här är det perfekta boendet för dig som vill bo centralt. Välkommen på visning!


Boarea
77 kvm
Avgift
4 303 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2019-07-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.