Wingårdsgatan 5A / Kålltorp / Göteborg

Gaveltrea med balkong åt väster

Slutpris
3 210 000 kr
Boarea
67 kvm
Avgift
4 600 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2019-07-25
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Wingårdsgatan såldes av oss 2019-07-25. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Wingårdsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Kålltorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

ÄNTLIGEN en 3:a till salu i Kålltorp - med de bästa tänkbara attribut vad gäller läge, högt upp i huset och balkong med utsikt åt rakt väster vilket ger soliga timmar på eftermiddagen samt kvällen fram till solnedgång. Synnerligen välplanerad med gavelläge - ljusinsläpp från 3(!) väderstreck. Stark förening med god ekonomi som gjort de flesta större renoveringar, senaste avgiftsförändringen var en sänkning samt inkluderade bredband i avgiften. Mer naturnära är svårt att bo - populära Apslätten närmast och Härlanda Tjärn en skogspromenad bort. Samtidigt har du kollektivtrafiken runt hörnet med hållplats Virginsgatan som tar dig snabbt in till stan. Badrummet renoverat i föreningens regi i fjol och överlag god standard på resten av bostaden. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.