Gulmåravägen 20

Gulmåravägen 20

Slutpris

6 500 000 kr


Gråbo— Lerum

Gulmåravägen 20


Slutpris
6 500 000 kr

Gråbo— Lerum

Stilfull villa med dubbelgarage på barnvänlig gata i populära Olstorp

På en mysig villagata i expansiva Olstorp ligger denna fina 1½-plansvilla byggd -15 med en isolerad övervåning om ca 66 kvm, redo att inredas helt efter eget behag! Det trevliga entréplanet om ca 112 kvm består av en stor möblerbar hall, härligt öppna sociala sällskapsytor, tre bra sovrum samt ett stilrent inrett badrum och till sist en praktisk groventré/tvättstuga. Huset har en lekvänlig trädgård med plana gräsmatteytor, en altan med bra solläge och skogen som närmsta granne, vilket ger ett relativt privat och insynsskyddat läge. Ett praktiskt dubbelgarage har nyligen uppförts på den stora uppfarten och ger utrymme för många bilar.
Observera att besiktning samt energideklaration kommer att utföras i slutet av mars, försäljning planeras senare i vår men kan aktualiseras tidigare om ett längre tillträde kan möjliggöras.

Här bor man omgiven av sköna naturupplevelser och en aktiv livsstil med både sjöar och skog, i området finns flera barnfamiljer i blandade åldrar och förskolan ligger på bekvämt promenadavstånd. Endast tre km bort ligger Gråbo centrum med allt man kan tänkas behöva av både service, handel, skola och utmärkta kommunikationer med Gråbosnabben som snabbt och smidigt tar er in till centrala Göteborg.


Boarea
178 kvm
Driftkostnad
45 679 kr/år
Tomtarea
1 046 kvm
Rum
4 rum (3-6 sovrum)
Såld
2022-03-01

Mäklarhuset Lerum

Denna villa på Gulmåravägen såldes av oss 2022-03-01. Se alla våra försäljningar i Gråbo samt även på Gulmåravägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.