Björbobacken 9

Björbobacken 9

Slutpris

3 000 000 kr


Burhult— Gråbo— Lerum

Björbobacken 9


Slutpris
3 000 000 kr

Burhult— Gråbo— Lerum

Mysigt och välplanerat boende på barnvänliga och idylliska Björbobacken

Varmt välkommen till en villa om fem rum och kök på Björbobacken 9! Här kommer man in i ett mysigt, välplanerat och barnvänligt hem om 126 mycket välskötta kvadratmeter med smarta förvaringslösningar, täljstenskamin och fönster i flera väderstreck. 

I detta hus finns mycket som är värt att lyfta fram. Till höjdpunkterna hör ett praktiskt, välplanerat och ljust kök med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och matplats för upp till åtta personer. Här finns ett mysigt och ljust vardagsrum med fönster åt två håll, täljstenskaminen och plats för soffa och tv-möbel. Tre samt sovrum. varav två är väl tilltagna och det tredje lite mindre. Badrummet är rymligt och funktionellt med toalett, duschkabin, tvättmaskin, torktumlare, handfat och badrumsskåp. Dessutom finns här en praktisk och fräsch gästtoalett. 

Även utvändigt finns här många fördelar, bland annat en solig, mysig och balkong under tak med trätrall, plats för ett mindre bord och sol hela eftermiddagen och kvällen. Vid entrén finns en inglasad veranda som fungerar både som farstukvist och ett rum man kan sitta i när det inte är så varmt ute. Huset står på en välskött och lummig trädgårdstomt. Till fastigheten hör också ett förråd, en friggebod och ett växthus.

I Gråbo-Björboholm är det lätt att trivas och läget på Björbobacken är briljant. Här bor du naturnära med både Bjöboholm och Mjörn på bekvämt avstånd. I området finns badsjö, båthamn och bra kommunikationer perfekt för barnfamiljen och dig som älskar närhet till naturen!


Boarea
126 kvm
Driftkostnad
23 611 kr/år
Tomtarea
906 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2019-05-05

Mäklarhuset Lerum

Denna villa på björbobacken såldes av oss 2019-05-05. Se alla våra försäljningar i Gråbo samt även på björbobacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.