Kullaberg 2

Kullaberg 2

Slutpris

1 000 000 kr


Flakeberg— Grästorp

Kullaberg 2


Slutpris
1 000 000 kr

Flakeberg— Grästorp

Charmig och härligt rymlig villa i Flakeberg!

Välkommen tilI denna härligt rymliga villa från 1909! Huset erbjuder ett charmigt boende i två plan med stora sällskapsytor, fint ljusinsläpp och fönster i flera väderstreck. På entréplan finner ni det stora köket med rejäl matplats och härifrån kommer ni ut i det härliga uterummet. Vidare finns ett rymligt vardagsrum, kontor, toalett samt en praktisk tvättstuga. En trappa leder er upp till ett ljust och rymligt allrum med utgång till balkong i söderläge. På detta våningsplan finns det 3 sovrum varav ett med en egen walk in closet. Här hittar ni även husets badrum. Uppvärmning via bergvärme. Stor och trevlig hörntomt med både växthus, odlingsmöjligheter och en liten lekstuga. På gården finns ett praktiskt garage med förråd/ snickarbod. I anslutning till detta har ni en mysig stenlagd uteplats.

Välkommen på visning!


Boarea/biarea
196/84 kvm
Driftkostnad
25 427 kr/år
Tomtarea
1 611 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2019-03-14

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.