Klostervägen 7

Klostervägen 7

Slutpris

1 200 000 kr


Gudhem— Falköping

Klostervägen 7


Slutpris
1 200 000 kr

Gudhem— Falköping

Villa med charm i Gudhem

Välkommen till Klostervägen 7 och en av Gudhems äldsta fastigheter, i det förgångna var detta en hästgård med hagmarker som omgärdar, idag ligger denna villa mitt i det lilla lugna samhället. Detta charmiga hem i ett plan har under senare år byggts till och utgör idag en trivsam villa om totalt tre rum och kök. Köket som renoverades under 2018 går i stilrena toner av grått och vitt, angränsande till köket ligger även vardagsrummet. Från det ena sovrummet, vilket har ett rikligt ljusinsläpp, nås inglasad altan i västerläge. 2019 renoverades toalett/dusch i neutrala toner med matta på golv och kaklade väggar.

Vacker trädgårdstomt med en lummig känsla, här finns flertalet fruktträd och ett charmigt växthus! På fastigheten finns även garage med plats för en bil och förvaring, carport, vedförvaring samt isolerad friggebod med el som med fördel kan nyttjas som t.ex. hemmakontor eller gäststuga.

Gudhem är beläget ca 7 km norr om Falköping, i samhället finns bl.a. mataffär, förskola och grundskola (F-9). Goda busskommunikationer och cykelväg som leder från Gudhem in till Falköping. Fastigheten kommer vid försäljning vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat Skyddat Köp.

Välkommen på visning av detta charmiga hem!


Boarea/biarea
90/7 kvm
Driftkostnad
31 985 kr/år
Tomtarea
945 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-08-26

Mäklarhuset Falköping

Denna villa på Klostervägen såldes av oss 2021-08-26. Se alla våra försäljningar i Gudhem samt även på Klostervägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.