Ambjörnsvägen 1 / Gudhem / Falköping

Trevlig tegelvilla med stort garage

Slutpris
800 000 kr
Boarea
135 kvm
Driftkostnad
31 299 kr/år
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2018-08-24
Bostaden är såld!

Denna villa på ambjörnsvägen såldes av oss 2018-08-24. Se alla våra försäljningar i Gudhem samt även på ambjörnsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gudhem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns denna trevliga tegelvilla i familjära Gudhem till salu. På en återvändsgatan ligger denna fastighet där ni kan njuta av somrarna i den lummiga trädgården eller i det inglasade uterummet. Bostaden inrymmer stort vardagsrum, kök med matplats, helkaklad toalett/dusch med golvvärme, badrum samt 2-3 sovrum. Invändigt är vissa stammar bytta och fastigheten är ansluten till fiber. På tomten finns även ett stort garage med möjlighet till två portar och gott om förvaringsutrymme på vinden.

I Gudhem finns bl.a. mataffär, förskola och grundskola. Samhället är beläget ca 7 km norr om Falköping, goda busskommunikationer och cykelbana finns att tillgå. Fastigheten kommer vid försäljning att vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat Skyddat Köp.

Välkommen med din anmälan till visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration