Denna bostad är ett skyddat köp
Läs mer om fördelarna

Ambjörnsvägen 1 / Gudhem / Falköping

Trevlig villa med stort garage

Utgångspris
780 000 kr
Hur mycket kan du låna?
Räkna på boendekalkyl
Boarea
135 kvm
Driftkostnad
31 299 kr/år
Tomtarea
1 016 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Kommande försäljning

Försäljning av denna bostad är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse

Inom kort finns denna trevlig tegelvilla i familjära Gudhem till salu. På en återvändsgatan ligger denna fastighet där ni kan njuta av somrarna i den lummiga trädgården eller i det inglasade uterummet. Bostaden inrymmer stort vardagsrum, kök med matplats, helkaklad toalett/dusch med golvvärme, badrum samt 2-3 sovrum. Invändigt är vissa stammar bytta och fastigheten är ansluten till fiber. På tomten finns även ett stort garage med möjlighet till två portar och gott om förvaringsutrymme på vinden.

I Gudhem finns bl.a. mataffär, förskola och grundskola. Samhället är beläget ca 7 km norr om Falköping, goda busskommunikationer och cykelbana finns att tillgå. Fastigheten kommer vid försäljning att vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat Skyddat Köp.

Detta är en s.k. kommande försäljning vilket innebär att informationen är begränsad och det i dagsläget inte finns något datum för visning. Välkommen med din intresseanmälan för att hållas uppdaterad när huset kommer ut till salu.

Bilder
Sponsrade länkar
Ambjörnsvägen 1
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Följ oss i sociala medier