Fridhemsvägen 9 / Gudhem / Falköping

Tilltalande villa i populärt samhälle

Slutpris
1 575 000 kr
Boarea
131 kvm
Driftkostnad
25 886 kr/år
Totalareal
914 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2018-10-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Fridhemsvägen såldes av oss 2018-10-12. Se alla våra försäljningar i Gudhem samt även på Fridhemsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gudhem är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I det omtyckta och gemytliga samhället Gudhem ca 7 km från Falköping finns nu möjlighet att förvärva en välskött villa på hörntomt.
Den gula villa i 1 ½ plan är välplanerad med stort vardagsrum med plats för matgrupp samt utgång till trädäck. Nyare ljust kök från Marbodal, från vilket man når överbyggd altan i västerläge.
I entréplan finns renoverad toalett/dusch och rymlig separat tvättstuga. I ovanplan är tre sovrum i bra storlek samlade och ett intilliggande badrum. På fastigheten finns praktiskt garage med motordriven port och bra förvaringsmöjligheter. Den stora lummiga trädgården är omsorgsfullt skött och här kan ni njuta av soliga dagar på stensatta uteplatser, trädäck och i det vackra orangeriet från Willabgarden, för familjens yngre medlemmar finns en söt lekstuga. Ett hem för både stor & liten!
Fastigheten är ansluten till fiber och uppvärmning sker via vattenburen el och luftvärmepump. Värmepannan byttes 2008 och nyare 3-glasfönster och altandörrar från 2014.
I samband med försäljningen kommer fastigheten vara förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren har tecknat Skyddat Köp.
Närhet till skola F-9, livsmedelsaffär, cykelväg till Falköping samt vackra strövområden.

Ett hem som bör ses, anmäl er redan idag för visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration