Jäxviken Björkhöjden / Hällingsjö, Lindome, Landvetter / Hällingsjö / Mark

Lummig tomt 25 minuter från Göteborg

Slutpris
750 000 kr
Driftkostnad
800 kr/år
Totalareal
2 025 kvm
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
MARK HÄRKILA 3:4
Såld
2019-03-28
Bostaden är såld!

Denna tomt på Jäxviken Björkhöjden såldes av oss 2019-03-28. Se alla våra försäljningar i Hällingsjö

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hällingsjö, Lindome, Landvetter är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Lättskött naturtomt som är friköpt. Här finns ett förhandsbesked på en villa om 150 kvadratmeter samt bygglov för ett gemensamt avlopp med grannen.

För dig som uppskattar närheten till naturen är Jäxviken verkligen helt rätt område att bo i. Läget i Jäxviken Björkhöjden är helt perfekt – här bor man otrafikerat med centrala Göteborg, Landvetters flygplats, Mölndal, Kungsbacka och Borås inom bekvämt pendlingsavstånd.

Ta en kort promenad och du kommer till Västra Ingsjöns strand och här finns även en busshållplats med kommunikationer mot Göteborg och skolskjuts.

Med bil tar det ca. 25 min till Göteborg, ca. 20 min till Landvetter flygplats, Mölndal, och till Kungsbacka. Borås ca 30 min.

Varmt välkommen att boka dig på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration