Jäxviken Dammet

Jäxviken Dammet

Slutpris

4 300 000 kr


Dammet— Hällingsjö— MARK

Jäxviken Dammet


Slutpris
4 300 000 kr

Dammet— Hällingsjö— MARK

Välkommen till denna idylliska pärla som ligger med ett högt och fint läge med utsikt över Västra Ingsjön. I stallbyggnaden finns det 3 boxplatser, sadelkammare, uppställningsplats, förråd, höloft samt en carport. I den andra ekonomibyggnaden finns det gästrum och snickarverkstad i entréplan, en oinredd vind samt ett sutterängplan med separat entré. I detta hus finns det vatten indraget. Den vedeldade badtunnan och grillplatsen har oslagbar utsikt över sjön. Det finns 4 hagar och paddock i anslutning till gården och i skogen finns det fina ridvägar. 150 meter bort ligger sjön där man kan bada eller varför inte ro ut en stilla kväll? På samma gata bor det nio barn i blandade åldrar och skolbussen går två gånger om dagen. Det tar bara ca en halvtimme till Göteborg.


Boarea/biarea
153/5 kvm
Driftkostnad
23 100 kr/år
Totalareal
62 742 kvm
Sovrum
3 Sovrum
Fastigh.bet
Mark Härkila 2:11
Objekttyp
Hästgård
Inriktning
Hästgård
Såld
2016-07-02

Mäklarhuset Mölndal

Denna gård på Jäxviken Dammet såldes av oss 2016-07-02. Se alla våra försäljningar i Hällingsjö samt även på Jäxviken Dammet.

Boka värdering

Lotta Anteros

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.