Smörhagen 53 / Hamburgsund / Tanum

Tomt i Hamburgsund med närhet till klippor och salta bad.

Slutpris
935 000 kr
Upplåtelseform
Tomt
Fastigh.bet
Tanum Hamburgsund 2:104
Såld
2018-04-22
Bostaden är såld!

Denna tomt på Smörhagen såldes av oss 2018-04-22. Se alla våra försäljningar i Hamburgsund samt även på Smörhagen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Smörhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I Hamburgsund på Smörhagen ligger denna trevliga tomt med soligt läge. Med endast 1 km till färjeläget i Hamburgsund bor man nära allt. Här kan man med fördel ta färjan till Hamburgö och bada på den populära badplatsen Boviken. Hamburgsund har matbutiker flera fina butiker och restauranger i sitt utbud och är en mycket trevlig plats att bo på både som året-runt bo och som sommarboende. Anslutningsavgift för vatten och avlopp samt vägföreningsavgift är betalt. Enligt planbeskrivningen får man bygga med en Byggnadsarea på 160 kvm, bostadsarean får vara maximalt 120 kvm och högsta byggnadshöjd får vara 4,5 m med sadeltak. Välkommen att kontakta Mäklare Robert Andersson om du vill veta mer eller vill ha en visning på tomten.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration