Ekudden 5 / Säm / Herrljunga

Strandläge med egen brygga vid Sämsjön

Slutpris
1 850 000 kr
Boarea/biarea
60/15 kvm
Arrende
18 600 kr/år
Driftkostnad
11 075 kr/år
Totalareal
408,1885 ha
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-05-19
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på sämsholm såldes av oss 2019-05-19. Se alla våra försäljningar i Herrljunga samt även på sämsholm

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Säm är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vakna upp och blicka ut över sjön. Det är nämligen den vy som väntar från sovrummet. Även från vardagsrummet, gästrummet och självklart från altanen och trädgården också.
Varmt välkomna till Sämsholm Näsbacka 38, en idyll i sina bästa dagar! Här är det sjön och lugnet som styr. Lika vackert sommar som vinter.
De två moderna byggnaderna ger tillsammans ca 75 kvm att husera på och flätas samman av det stora trädäcket. Här erbjuds 3-4 sovrum, badrum samt ett kombinerat kök och vardagsrum med ryggåstak och drömmig utsikt mot sjön.

Bada, paddla eller varför inte passa på att fiska kräftor några dagar per år?
En plats och ett sätt att bo som måste upplevas.

Byggnaderna ligger på arrendetomt med sjönära läge ja det är faktiskt strandtomt.

Välkomna med er visningsbokning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Säm

Området Säm som ligger kring Sämsjön, är mycket vackert; vinter som sommar. Här råder lugnet och aktiviteterna består av bad, fiske och båtliv. Runt sjön finns många fina platser, bl a Norra Säms Badplats. Strax norr om badplatsen ligger Norra Säms Kyrkoruin från 1200-talet och här passerar också Herrljunga-Gäsenbygdens pilgrimsled. Här kan du passa på att ta ett svalkande dopp under din vandring

Nöjen/handel i Herrljunga

Herrljunga, huvudorten i kommunen med samma namn, har ca 4 000 invånare. Orten har mycket goda kommunikationer och tåg till bl a Stockholm och Göteborg stannar här flera gånger per dygn. Stora industrier såsom Fideltronik och Starsprings ger många arbetstillfällen lokalt. I Herrljunga finns skola åk 0-9 och även en mindre gymnasieskola. Simhall, gym och idrottshall finns för den som vill aktivera sig. Herrljunga har ett centrum med de butiker du kan behöva, t ex livsmedel och som de själva säger; Sveriges minsta galleria som rymmer bl a klädbutik. Flera idrottsklubbar är aktiva på orten och sysslar med bl a fotboll, innebandy.

Sport och fritid i Herrljunga

Flera idrottsklubbar är aktiva i kommunen och sysslar med bl a fotboll, innebandy och gymnastik. Simhall, gym och idrottshall finns i Herrljunga för den som vill aktivera sig. Bygden kring Herrljunga är rik på fornminnen och många intressanta utflyktsmål, t ex Nycklabackens gravfält från järnåldern, finns i närområdet.

Kommunikationer

Herrljunga har mycket goda kommunikationer och tåg till bl a Stockholm och Göteborg stannar här flera gånger per dygn.

Skolor/förskolor i Herrljunga

I Herrljunga finns skola åk 0-9 och även en mindre gymnasieskola.

Tips & inspiration