Sök Meny
Såld

Härryda / Hindås / Älmhultsvägen 44

Nybyggd villa på idylliskt läge

Vill du bli den första som flyttar in i denna nybyggda villa? Huset ligger intill ett nyetablerat attraktivt område i Hindås där de flesta som flyttat in är barnfamiljer. Här har du något så sällsynt som ett idylliskt lantligt läge utan insyn i kombination med förskola och idrottshall med fotboll och tennisbanor inom området samt buss, bad och service på gångavstånd. Huset, om 120 kvm, rymmer 3-4 rok och boytan kan växa med familjen till ca 200 kvm då det finns ett övre plan att inreda. Stor fin tomt om 2040 kvm där det finns plats och även bygglov för dubbelgarage. Välkommen på visning!

Sponsrade länkar
Härryda / Hindås
Älmhultsvägen 44
Slutpris: 4 350 000 kr
Boarea/biarea: 120,4/78 kvm
Driftkostnad: 2 400 kr/år
Tomtarea: 2040 kvm
Rum: 3 rum, varav 2 är sovrum
Såld: 2016-10-26
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
Bostad / Sverige / Västra Götaland / Hindås / Älmhultsvägen
 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

 • Kom igång med din trädgård
  Kom igång med din trädgård

  En trädgård är högst personlig och ska självklart utgå från din egen smak. Men oavsett vad du har för drömmar för just din trädgård – börja med en bra grund!