Hindbyvägen 6 / Hindås / Härryda

Villa för hela familjen!

Slutpris
2 800 000 kr
Boarea/biarea
146/11 kvm
Tomtarea
859 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2018-11-06
Bostaden är såld!

Denna villa på Hindbyvägen såldes av oss 2018-11-06. Se alla våra försäljningar i Hindås samt även på Hindbyvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hindbyvägen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu finns det möjlighet att förvärva en villa för hela familjen centralt belägen i Hindås. Huset väntar på dig som vill sätta din egen prägel med renovering och uppfräschning i större delen av bostaden. Insynsskyddat läge, 5 rum, två badrum, rymlig uteplats med generellt stort ljusinsläpp i hela bostaden. Här bor du i ett barnvänligt område med närhet till skola, förskola, centrum, kommunikationer, skogsområden och sjöar. Varmt välkommen att boka in dig på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.