Tullebo sjöväg 20 / Hindås / Härryda

Egen strand och sjötomt!

Slutpris
4 800 000 kr
Boarea/biarea
ca 100/49 kvm
Driftkostnad
21 308 kr/år
Tomtarea
13 425 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2017-07-18
Bostaden är såld!

Denna villa på Tullebo Sjöväg såldes av oss 2017-07-18. Se alla våra försäljningar i Hindås samt även på Tullebo Sjöväg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hindås är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Lycklig den som får förvärva denna undersköna plats med egen sjötomt om 13 425 kvm och stuga om ca 100+ 49 kvm! Villa "Sjökullen" har varit sommarnöje och vintersportstuga för samma familj sedan den bebyggdes 1967. Unikt läge med strand i Östra Nedsjön och bara 30 minuter från Göteborg och Borås. På den stora tomten blommar nu azalea, blodlönn och rhododendron. Huset ligger insynskyddat av den egna skogen som är full av blåbär och svamp. Här kan du ta morgondoppet i bara mässingen och fiska både kräftor, gädda och abborre fritt vilket följer med vattenrätten till fastigheten. Ägarna är inbitna golfare som uppskattat närheten till Hulta GK samt service och kommunikationer i både Hindås och Bollebygd ca 3 respektive 6 km bort.
På tomten finns också en enkel stuga om 2 rok alldeles nära stranden där gäster trivs och hänförs av utsikten! Det är svårt att med ord beskriva denna oas. Kom och upplev den på någon av våra visningar. Välkomna!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration