Tullebo sjöväg 20

Tullebo sjöväg 20

Slutpris

4 800 000 kr


Hindås— Härryda

Tullebo sjöväg 20


Slutpris
4 800 000 kr

Hindås— Härryda

Egen strand och sjötomt!

Lycklig den som får förvärva denna undersköna plats med egen sjötomt om 13 425 kvm och stuga om ca 100+ 49 kvm! Villa "Sjökullen" har varit sommarnöje och vintersportstuga för samma familj sedan den bebyggdes 1967. Unikt läge med strand i Östra Nedsjön och bara 30 minuter från Göteborg och Borås. På den stora tomten blommar nu azalea, blodlönn och rhododendron. Huset ligger insynskyddat av den egna skogen som är full av blåbär och svamp. Här kan du ta morgondoppet i bara mässingen och fiska både kräftor, gädda och abborre fritt vilket följer med vattenrätten till fastigheten. Ägarna är inbitna golfare som uppskattat närheten till Hulta GK samt service och kommunikationer i både Hindås och Bollebygd ca 3 respektive 6 km bort.
På tomten finns också en enkel stuga om 2 rok alldeles nära stranden där gäster trivs och hänförs av utsikten! Det är svårt att med ord beskriva denna oas. Kom och upplev den på någon av våra visningar. Välkomna!


Boarea/biarea
ca 98/49 kvm
Driftkostnad
21 308 kr/år
Tomtarea
1.3425 ha
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2017-07-18

Mäklarhuset Härryda

Denna villa på tullebo sjöväg såldes av oss 2017-07-18. Se alla våra försäljningar i Hindås samt även på tullebo sjöväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.