Sök Meny
Såld

Härryda / Hindås / Tullebo sjöväg 20

Egen strand och sjötomt!

Lycklig den som får förvärva denna undersköna plats med egen sjötomt om 13 425 kvm och stuga om ca 100+ 49 kvm! Villa "Sjökullen" har varit sommarnöje och vintersportstuga för samma familj sedan den bebyggdes 1967. Unikt läge med strand i Östra Nedsjön och bara 30 minuter från Göteborg och Borås. På den stora tomten blommar nu azalea, blodlönn och rhododendron. Huset ligger insynskyddat av den egna skogen som är full av blåbär och svamp. Här kan du ta morgondoppet i bara mässingen och fiska både kräftor, gädda och abborre fritt vilket följer med vattenrätten till fastigheten. Ägarna är inbitna golfare som uppskattat närheten till Hulta GK samt service och kommunikationer i både Hindås och Bollebygd ca 3 respektive 6 km bort.
På tomten finns också en enkel stuga om 2 rok alldeles nära stranden där gäster trivs och hänförs av utsikten! Det är svårt att med ord beskriva denna oas. Kom och upplev den på någon av våra visningar. Välkomna!

Sponsrade länkar
Härryda / Hindås
Tullebo sjöväg 20
Slutpris: 4 800 000 kr
Boarea/biarea: ca 100/49 kvm
Driftkostnad: 21 308 kr/år
Tomtarea: 13 425 kvm
Rum: 3 rum (2 sovrum)
Såld: 2017-07-18
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Västra Götaland / Hindås / Tullebo Sjöväg