Wadköpingsgatan 96

Wadköpingsgatan 96

Slutpris

5 675 000 kr


Hisings backa— Göteborg

Wadköpingsgatan 96


Slutpris
5 675 000 kr

Hisings backa— Göteborg

Vackert hus med anor från 1923 med charmig veranda och en grönskande oas!

Välkommen till denna rymliga och charmiga villa med anor från 1923. Under åren har den smakfullt renoverats för att behålla den vackra charmen från den tiden. Ett stort lantligt kök med utrymme för stort matbord för familj och vänner, ett rymligt vardagsrum med braskamin och fönster åt två väderstreck mot den mysiga trädgården, flera sovrum och arbetsrum med mysiga vinklar bara för att nämna några trivselfaktorer. Villan har en mysig veranda på gaveln där du kan njuta i loungesoffan eller duka upp till en smakfull middag i vänners lag vid en matgrupp. Från verandan nås den vackra trädgården med fruktträd och buskar, växthus och pallkragar för odling av blommor och örter samt att den inbjuder till lek för barnen.

Villans yta är på 163+ 84 kvm fördelat på entréplan med en rymlig hall för avhängning av ytterkläder och garderober. I anslutning till hallen ligger det pampiga köket i lantlig stil. Rakt fram ligger det mysiga och rymliga vardagsrummet med en värmande kamin. På entréplan ligger det även gästWC, ett sovrum/kontor/gästrum samt utgång till villans vackra veranda. En våning upp finns ytterligare 3 sovrum - alla med charmiga vinklar, ett mysigt allrum samt ett helkaklat badrum med dusch. Källarplan har gått om förvaringsutrymmen i form av stora förråd, en tvättstuga samt ett badrum som har ett rum i anslutning som kan inredas för bastu.

Fiber är installerat, praktisk robotgräsklippare finns och det är förberett för inredning av bastu i källaren.

Området ligger i ett naturnära område och bara 50 meter från huset finns fina promenadstråk med elljusspår. Utanför huset finns både tennisbanor och fotbollsplaner och inte långt därifrån ligger Albatross golfklubb och Sankt Jörgens golfklubb. Även samfällighetens gemensamma lekplats ligger direkt utanför huset samt flera förskolor och skolor. Bra kollektivtrafik erbjuds när man önskar ta sig in till stan.


Välkommen att boka tid för visning!


Boarea/biarea
163/84 kvm
Driftkostnad
45 163 kr/år
Tomtarea
898.4 kvm
Rum
6 rum
Såld
2022-11-18

Mäklarhuset Partille

Denna villa på Wadköpingsgatan såldes av oss 2022-11-18. Se alla våra försäljningar i Hisings backa samt även på Wadköpingsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.