Bäckebolslyckan 27

Bäckebolslyckan 27

Slutpris

1 780 000 kr


Hisings Backa— Göteborg

Bäckebolslyckan 27


Slutpris
1 780 000 kr

Hisings Backa— Göteborg

Radhuskänsla

Stor tvåa bekvämt belägen på markplan en av områdets största uteplatser med trädgård - radhuskänsla! Uteplatsen vetter åt söder vilket innebär sol större delen av dagen. Parkeringsplats i föreningens P-hus ingår i avgiften. Inre reparationsfond om ca 13.000 kr finns till ditt förfogande!

HSB-föreningen är stor, trygg och har låg belåning. I denna förening finns många fördelar att ta del av, som boulebana, bastu, träningslokal, föreningslokal, två stycken övernattningslägenheter med mera. Förutom att du på mindre än tio minuter tar dig till Göteborgs centrala delar har du dessutom all service du kan tänkas behöva vid Selma Lagerlöfs-torg. I tillägg till det är detta ett växande område då det i nuläget byggs mycket runt just Selma Lagerlöfs torg. I framtiden kommer du
därmed ha ett ännu större utbud av butiker och andra nöjen nära till hands. Välkommen på visning!


Boarea
68.5 kvm
Avgift
4 782 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
Markplan (Hiss finns ej)
Såld
2019-04-18

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.