Bäckebolslyckan 27 / Hisings Backa / Göteborg

Radhuskänsla

Slutpris
1 780 000 kr
Boarea
68,5 kvm
Avgift
4 782 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
Markplan (Hiss finns ej)
Såld
2019-04-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Bäckebolslyckan såldes av oss 2019-04-18. Se alla våra försäljningar i Hisings Backa samt även på Bäckebolslyckan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Hisings Backa är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Stor tvåa bekvämt belägen på markplan en av områdets största uteplatser med trädgård - radhuskänsla! Uteplatsen vetter åt söder vilket innebär sol större delen av dagen. Parkeringsplats i föreningens P-hus ingår i avgiften. Inre reparationsfond om ca 13.000 kr finns till ditt förfogande!

HSB-föreningen är stor, trygg och har låg belåning. I denna förening finns många fördelar att ta del av, som boulebana, bastu, träningslokal, föreningslokal, två stycken övernattningslägenheter med mera. Förutom att du på mindre än tio minuter tar dig till Göteborgs centrala delar har du dessutom all service du kan tänkas behöva vid Selma Lagerlöfs-torg. I tillägg till det är detta ett växande område då det i nuläget byggs mycket runt just Selma Lagerlöfs torg. I framtiden kommer du
därmed ha ett ännu större utbud av butiker och andra nöjen nära till hands. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration